A- A A+

Arhiva 2018

Владимир Батез примио чланове општинског већа из Бачке Тополе

.

batez omladina b topolaПокрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез примио је чланове општинског већа из Бачке Тополе Армина Фаркаша и Огњена Деспотовића. Пријему је присуствовао и помоћник покрајинског секретара за омладину Драган Милић. Чланови општинског већа на позив господина Милића, посетили су Покрајинску владу где су одржали радни састанак са Драганом Милићем и били у посети покрајинском секретару за спорт и омладину.

На радном састанку са помоћником за омладину договорен је и прецизиран нацрт стратегије развоја омладинске политике и положаја младих у локалној заједници и одређени су приоритети Канцеларије за младе. Почетком следеће недеље биће расписан јавни позив за све младе у Општини Бачка Топола да учествују у оснивању и оснаживању омладинског клуба, тј. удружења како би отворили нове могућности за развој и мобилност омладине.
Драган Милић је такође скренуо пажњу на нове могућности које се отварају приликом оснивања удружења младих, и дао прецизне смернице како што брже ући у циклус умрежавања омладине из свих општина у Војводни.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK