A- A A+

Arhiva 2018

Владимир Батез прусуствовао свечаности на Летенци

.

DSC 7731 naslovnaУ омладинском насељу "Летенка", јуче је уприличена свечаност поводом добијања грађевинске дозволе за 1. и 2. фазу изградње објекта Центра за развој спорта и образовање омладине Војводине на Летенки, на којој су се окупили сви учесници који су досадашњим радом и залагањем допринели остваривању овог значајног корака у реализацији пројекта. Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез информисао је присутне о досадашњим предузетим активностима, као и о ономе што нас очекује у наредном периоду.

Свечаности су присуствовали секретарка Покрајинске владе Татјана Гашовић, ресорни секретар за спорт и омладину Владимир Батез, секретари чији су секретаријати узели очешће у овом пројекту, Ненад Грбић и Смиљка Јовановић, представници града Сремска Митровица, као и представници других институција и органа учесника пројекта. Директор Завода др Данијел Жупић се захвалио свима на уложеном труду у реализацији овог пројекта који ће свима бити на понос.

Испред Покрајинског секретаријата за спорт и омладину свечаности су такође присуствовали помоћници Загорка Петровић Златановић Гигић, Игор Шиман, Аранка Биндер, Драган Милић као и Радосав Шћепановић.

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK