A- A A+

Arhiva vesti 2016

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu, gospodin Vladimir Batez obišao Opštinu Bačka Palanka

.

U cilju unapređenja sporta i sportske infrastrukture u Bačkoj Palanci, ali i položaja mladih, danas je pokrajinski sekretar za sport i omladinu, gospodin Vladimir Batez obišao ovu opštinu. Ovom prilikom predsednik opštine godpodin Branislav Šušnica, njegov pomoćnik gospodin Vojislav Zubac i poslanik u Skupštini AP Vojvodine gospodin Aleksandar Đedovac upoznali su sekretara Bateza sa izgradnjom fudbalskog terena sa veštačkom travom koji realizuju u saradnji sa Fudbalskim savezom Srbije, kao i o daljim planovima za izgradnju ovog fudbalskog centra.

 Pokrajinski sekretar za sport i omladinu, obišao je potom i Kancelariju za mlade, gde mu je direktor JP SRC “Tikvare”, gospodin Darko Božović predočio planove za proširenje kapaciteta za rad kako same kancelarije za mlade, tako i čitavog sportskog kompleksa.

S obzirom da kajakaši i kanuisti svakodnevno treniraju u sklopu priprema za Olimpijske igre u Riju, upravo na kajakaškoj stazi jezera Tikvara, sekretar Batez obišao je olimpijske nade te im je poželeo puno uspeha i sjajnih rezultata, a Milenku Zoriću čestitao je i osvajanje bronzane medalje na šampionatu Evrope u Moskvi.

 

 

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK