A- A A+

Arhiva vesti 2016

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu čestitao najboljim kajakašima Srbije

.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu gospodin Vladimir Batez, posetio je Opštinu Bačka Palanka gde je danas na jezeru Tikavara održano kontrolno takmičenje u organizaciji Kajakaškog saveza  Srbije. Cilj ovga takmičenja je odabir najboljih za nastupe na OI u Riu kao i takmičenja u Bugarskoj. Svoje snage danas su odmerile Milica Starović, Marko Dragosavljević, Olivera i Nikolina Moldovan, Dalma Benedek Ruzičić. Ovom prilikom, pokrajinski sekretar za sport i omladinu, godpodin Vladimir Batez izrazio je zadovoljstvo velikim uspehom srpskih kajakaša.

"Pravo je zadovoljsto biti danas u Bačkoj Palanci i prisustvovati takmičenju na kome nastupaju naši vrhunski sportisti i kome prisustvuju vrhunski treneri kao i osvajači medelja na svim velikim takmičenjima. U ime Vlade Vojvodine čestitam im na sjajnim rezultatima i želim puno uspeha na Olimpijskim igrama u Riu. Prava je šteta kada se mora birati ko će nastupati u kojoj disciplini, a kvalitet kajaka i takmičara je na vrhunskom nivou, što svakako govri o kvalitetnom radu Saveza i klubova. Takmičenje je organizovano na vrhunskom nivou, a opština Bačka Palanka i Kajakaški Savez su se još jednom dokazali kao kvalitetni organizatori - rekao je gospodin Batez.

 

 

 

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK