A- A A+

Arhiva vesti 2016

Održan i drugi po redu sastanak „Uloga i zadaci jedinica lokalnih samouprava sa teritorije AP Vojvodine u sistemu sporta Republike Srbije“

.

Na drugom radnom sastanku „Uloga i zadaci jedinica lokalnih samouprava sa teritorije AP Vojvodine u sistemu sporta Republike Srbije“, koji je organizovan danas u Skupštini AP Vojvodine, prisustvovali su predstavnici lokalnih samouprava: Bačka Palanka, Beočin, Novi Bečej, Sečanj, Sremski Karlovci, Srbobran, Temerin, Titel, Žabalj, Žitište i predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu. Prisutne predsednike opština i članove veća zadužene za sport, pozdravio je i Pokrajinski sekretar za sport i omladinu, gospod Vladimir Batez.

„Drago mi je štlo ste došli u ovolikom broju. Naša je ideja da se kroz ove radne sastanke upoznamo sa presekom stanja kod vas u opštinama i da vam vi znate da u Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu vi imate svu moguću pomoć koja će vam biti potrebna za vaš dalji rad, kako bismo zajedno uspostavili sistem sporta i na pokrajinskokm i na lokalnom nivou i pre svega implementirali Zakon o sportu. Još jednom želim da istaknem, da ćemo vam svima pomoći koliko god budemo mogli.“ Poručio je svim prisutnima gospodin Vladimir Batez, pokjrajinski sekretar za sport i omladinu.

O članovima Zakona o sportu koji se tiču lokalnih samouprava, a i koji to sve zadaci očekuju članove veća zadužene za sport, prisutnima je predstavio gospodin Branko Vujović, samostalni stručni saradnik II za oblast školskog sporta - šef odseka u Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu.

 

 

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK