A- A A+

Arhiva vesti 2016

Vladimir Batez posetio opštinu Sremski Karlovci

.

Izvor: www.vojvodina.gov.rs

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez posetio je opštinu Sremski Karlovci, gde je sa predsednikom opštine Nenadom Milenkovićem razgovarao o unapređenju saradnje između Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i opštine Sremski Karlovci.
Na sastanku je bilo reči o položaju mladih i razvoju omladinske politike, te o stanju u oblasti sporta, odnosno o infrastrukturnim kapacitetima kojima opština raspolaže u ovoj oblasti.

Pokrajinski sekretar Vladimir Batez istakao je da Sremski Karlovci imaju kapacitet da u budućnosti budu dobar partner Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu u realizaciji projekata koji će doprineti unapređenju sporta i položaja mladih.

Poseta Sremskim Karlovcima, prva je u nizu poseta opštinama i gradovima u AP Vojvodini koje će resorni pokrajinski sekretar Vladimir Batez realizovati u narednom periodu. Cilj je da se sagleda stanje u oblasti sporta i omladinske politike, kako bi se rukovodioci lokalnih samouprava podstakli na to da u svojim sredinama aktivnije rade na unapređenju stanja u tim oblastima.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK