A- A A+

Arhiva vesti 2016

Infrastrukturni projekti prioritet za Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu i opštinu Irig

.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez posetio je danas opštinu Irig gde ga je dočekao predsednik te opštine Stevan Kazimirović. Sekretar Batez i predsednik Kazimirović razgovarali su ovom prilikom o položaju i razvoju kako sporta, tako i omladinske politike. Takođe, posebna tema radnog sastanka bili su i tekući infrastrukturni projekti u koje će se ulagati i koji predstavljaju prioritet i za sam Sekretarijat, a i za lokalnu samoupravu. Pokrajinski sekretar Vladimir Batez i predsednik opštine izrazili su zadovoljstvo ovim sastankom i zaključili da će se saradnja između Sekretarijata i opštine sigurno podići na viši nivo u narednom periodu.

Potom je sekretar Batez posetio i Hotel „Termal“ u Vrdniku, gde je imao priliku da obiđe novoizgrađeni spoljašni bazen za decu i omladinu koji će služiti za besplatnu obuku neplivača školskog uzrasta, kao i trenažni centar. Izgradnju bazena i opremanje trenažnog centra sufinansirao je Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, te je Sekretar Batez izrazio zadovoljstvo jer će sada sva deca opštine Irig imati jednake mogućnosti da se bave sportom u svojoj opštini.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK