A- A A+

Arhiva vesti 2016

Svečan doček za rvača Davora Štefaneka u Subotici

.

Jedan od istorijskih dana je bio i 20.08.2016. kada je više hiljada Subotičana ispred Gradske kuće u Subotici dočekalo svog sugrađanina, rvača Davora Štefaneka, osvajača zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Ženeiru. Bilo je to veče za pamćenje, veče puno emocija suza i smeha uz mnogo dobrog raspoloženja!

Šampion je dočekan kako i dolikuje, uz pesmu i ovacije, ali i ogromnu podršku na koju je naišao nakon osvajanja zlatne olimpijske medalje. Subotičani nisu štedeli ni grla, ni dlanove, da pozdrave svog sugrađanina koji je svojim uspehom obradovao celu naciju. 

U ime Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu na dočeku je bio prisutan podsekretar  Patrik Drid koji mu je  čestitao na postizanju ovog izvandrednog uspeha, a kako je predsednik  Pokrajinske vlade Igor Mirović na predlog pokrajinskog sekretara Vladimira Bateza dao podršku za organizaciju Seniorskog prvenstva Evrope u rvanju 2017. godine u Novom Sadu, želja nam je da Davor, pored ostalih medalja osvoji i zlatnu Evropsku medalju na domaćem terenu. 

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK