A- A A+

Arhiva vesti 2016

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez je razgovarao sa reprezentativkom u boksu Anđelom Branković i njenim trenerom Draganom Zanini

.

ABrankovic
Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez je primio reprezentativku u boksu Anđelu Branković i njenog trenera Draganu Zanini.
Sekretar je na sastanku upoznat sa informacijom da je Bokserski savez Srbije odustao od finansiranja odlaska na Evropsko prvenstvo u Tursku. Kako se radi o kvalitetnoj takmičarki i dobroj učenici, Sekretar je naložio Komisiji da hitno obradi zahtev Bokserskog kluba „F 89“ iz Novog Sada koji je dostavljen ove nedelje, a u vezi sufinansiranja odlaska na Evropsko prvenstvo u Tursku.

Komisija je dala pozitivno mišljenje na osnovu kojeg je sekretar odlučio da se odlazak na Evropsko prvenstvo sufinansira sa iznosom od 180.000,00 dinara koliko nedostaje da se naša takmičarka pojavi na značajnom sportskom takmičenju.

 

 

 

 

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK