A- A A+

Arhiva vesti 2016

Aranka Binder prisustvovala svečanoj proslavi povodom ostvarenih vrhunskih rezultata naših stonotenisera na Paraolimpijskim igrama u Brazilu, RIO 2016.

.

IMG 2186U organizaciji Sportskog saveza paraolimpijskih sportova Vojvodine, u prelepom ambijentu „Pajinog salaša“, upriličena je svečana proslava povodom ostvarenih vrhunskih rezultata naših stonotenisera koji su svi članovi STK OSI "SPIN", na Paraolimpijskim igrama u Brazilu, RIO 2016.

Ispred Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu proslavi je prisustvovala Aranka Binder, pomoćnica pokrajinskog sekretara za sport.
U toku obraćanja uvaženih predstavnika prisutni su bili u mogućnosti da pogledaju kratak film i još jednom se podsete detalja sa Paraolimpijskih igara u Riu.

Aranka Binder je prenela pozdrave i iskrene čestitke Pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Vladimira Bateza. Ovom prilikom je i najavila prijem za paraolimpijce, koji će biti upriličen 5. oktobra 2016. godine u zgradi Pokrajinske vlade sa početkom u 10 časova.

Pored pomoćnice za sport prisutnima su se obratili i predstavnici Paraolimpijskog komiteta Srbije i grada Novog Sada.

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK