A- A A+

Arhiva vesti 2016

Aranka Binder prisustvovala tribini „PRIMENA APLIKACIJE – RUKOMETNI TRENINZI RSV“

.

U četvrtak, 13. oktobra 2016. godine, u velikoj sali Sportskog saveza Vojvodine održana je stručna tribina „PRIMENA APLIKACIJE – RUKOMETNI TRENINZI RSV“ Ispred pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu tribini je prisustvovala Aranka Binder, pomoćnica pokrajinskog sekretara za sport.  U uvodnom delu Aranka Binder imala je samo reči hvale za ovaj projekat RSV. – Živimo u vremenu novih tehnologija, koje je potrebno iskoristiti, a RSV je to uradio na najbolji mogući način okupivši tim stručnjaka –

rekla je Binder i dodala da je ova aplikacija primenljiva i u drugim sportovima, a ujedno i promocija zdravog načina života, koji je preko potreban za poboljšanje zdravstvenog kartona naše pokrajine.

Vitomir Vučković Predsednik GRS Novi Sad Vladimir Knežić Predsednik Ok RS „Južna Bačka“ Jelena Rakonjac Erić, koordinator projekta Slađana Grujić, doktorant na Fakultetu TIMS Milutin Lučić, trener. Uvodničar današnje tribine je bio Slobodan Višekruna, generalni sekretar RSV. Rukometni savez Vojvodine je u 2015. godini u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu izradio aplikaciju za mobilne telefone „RUKOMETNI TRENINZI RSV“. Tim rukometnih stručnjaka na čelu sa Jelenom Rakonjac Erić pripremio je preko 350 treninga za rad sa decom različitih uzrasta.

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu je prepoznao značaj i kvalitet samog projekta izrade i promocije mobilne aplikacije “RUKOMETNI TRENINZI RSV tako da je podrška promociji aplikacije nastavljena i u toku 2016. godine.

Cilj ove stručne tribine je bio da svi zainteresovani dobiju uputstva kako da koriste aplikaciju i na taj način unaprede svoj rad, a naravno da i sami daju predloge i sugestije koji će pomoći u sledećoj sličnoj aplikaciji.

Na kraju tribine, svi prisutni su dobili na poklon CD sa aplikacijom RUKOMETNI TRENINZI - RSV kao i planer treninga.

 

 

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK