A- A A+

Arhiva vesti 2016

Zoran Gajić u poseti Vladimiru Batezu pokrajinskom sekretaru za sport i omladinu

.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Vladimir Batez, primio je danas Zorana Gajića, našeg najboljeg odbojkaškog stručnjaka svih vremena, kandidata za predsednika Odbojkaškog saveza Srbije. Srdačan susret trenera i igrača iz najsvetlijih trenutaka naše odbojke, olimpijskih šampiona iz Sidneja i reprezentacije koja je načinila veličanstven niz od sedam svetskih uspeha, protekao je u razgovoru upravo o odbojci.


- Gajić me je upoznao sa programom, s obzirom na to da je gost Skupštine Odbojkaškog saveza Vojvodine, koja se održava u Novom Sadu i predočio ideje i viziju razvoja i napretka srpske i vojvođanske odbojke. Naravno da smo diskutovali o aktuelnostima u našem sportu, pre svega u odbojci –istakao je Batez.
Naš istaknuti strateg u igri preko mreže je naglasio da posećuje sva odbojkaška mesta i regione u Srbiji, gde izlaže svoj program, pa je tako došao i red na Vojvodinu.
- To ranije nije bila praksa i može se naglasiti da je reč o novoj, demokratskoj tvorevini srpskog sporta. Pokrajinskog sekretara Bateza upoznao sam sa onim što se može očekivati kao boljitak u odbojci u Vojvodini i Srbiji. Posetio sam prethodno Kraljevo, Užice... a planiram da idem na Kosovo- rekao je Gajić.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK