A- A A+

Arhiva vesti 2016

Ivana Jandrić i Jovana Rogić, osvajačice medalja na svetskom šampionatu u sambou posetile pokrajinskog sekretara

.

Gošće Vladmira Bateza, pokrajinskog sekretara za sport i omladinu, danas su bile Ivana Jandrić i Jovana Rogić, osvajačice bronzanih medalja na Svetskom prvenstvu u sambou održanom u Sofiji i Tatjana Trivić, predsednica Sambo saveza Srbije. Sekretar Batez je naglasio da je izuzetno zadovoljan razvojem sambo sporta u Srbiji.

 On je potvrdio da prati kontinuitet dobrih rezultata sjajne takmičarke Ivane Jandrić, koja je osvojila zlatnu medalju na Evropskim igrama održanim u Azerbejdžanu, kao i odličja na Kombat igrama, Evropskim prvenstvima, Univerzijadi i evo sada, bronzane medalje na Svetskom šampionatu.

Batez je takođe naglasio da će se Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu potruditi da sambo sport dobije status koji i zaslužuje. 
U srdačnom razgovoru, uz prvu medalju Jovane Rogić, nije propuštena prilika na potsećanje da je i Tatjana Trivić, predsednica saveza, kao takmičarka osvojila četiri svetske medalje u sambou.

 

 

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK