A- A A+

Arhiva vesti 2016

Vladimir Batez primio delegaciju Opštine Odžaci

.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu  Vladimir Batez primio je delegaciju opštine Odžaci predvođenu predsednikom opštine Dušanom Marijanom. Sastanku je takođe prisustvovao predsednik Sportskog saveza opštine Mihajlo Sujer. U okviru radnog sastanka potpisan je ugovor o sufinansiranju sanacije atletske staze na Gradskom stadionu u Odžacima. Takođe je potpisan ugovor o sufinansiranju nabavke opreme za održavanje Gradskog stadiona.

U nastavku sastanka Pokrajinski sekretar je pohvalio agilnost opštine Odžaci i upoznao goste sa planovima Sekretarijata za narednu godinu i naglasio važnost pripremanja kvalitetnih projekata za razvoj sporta koji su u skladu sa Strategijom i programima razvoja sporta. Predsednik Marijan se zahvalio Pokrajinskom sekretarijatu na pomoći da se Gradski stadion osposobi za atletiku koja u Odžacima ima tradiciju, ali i da da novi impuls razvoju pre svega školskog sporta. Predsednik Sportskog saveza opštine Odžaci se takođe zahvalio Sekretarijatu i gospodinu Batezu na pomoći i rekao da se u opštini Odžaci intenzivno radi na ostvarivanju ciljeva postavljenih u Programu razvoja sporta te da je podrška lokalne samouprave jak oslonac u funkcionisanju sistema sporta u opštini Odžaci. 
Zaključeno je da će se u tesnoj saradnji zajedničkim snagama raditi na ostvarivanju zajednički postavljenih ciljeva.

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK