A- A A+

Arhiva vesti 2016

Aranka Binder uručila priznanja na Međunarodnom tradicionalnom turniru u sportskoj gimnastici

.

Za vikend, 3. i 4. decembra 2016. godine je u Novom Sadu održan  tradicionalni Međunarodni memorijalni turnir “Laza Krstić i Marica Dželatović” u sportskoj gimnastici. Tokom dva dana, gimnastičarke i gimnastičari nadmetali su se u višeboju i finalu po spravama: preskok, dvovisinski razboj, greda i parter za gimnastičarke i parter, konj sa hvataljaka, karike, preskok, razboj i vratilo za gimnastičare. 


Ukupno 108 gimnastičarki i 88 gimnastičara uzrasta od 8 do 16. godina takmičilo se za svoje klubove ili nacionalne selekcije iz Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Mađarske, Bugarske, Malte, Francuske, Danske, Jordana,  Južnoafričke Republike i Srbije. Takmičenja su prvi put održana istovremeno u muškoj i ženskoj konkurenciji u prepunoj sali OŠ “Jožef Atila”.
Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu podržao je organizaciju ovog takmičenja na posebnom konkursu – organizacija međunarodnih sportskih priredbi od interesa za AP Vojvodinu u iznosu od 400.000,00 dinara. Medalje i priznanja najboljima u višeboju dodelila ja Pomoćnica pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Aranka Binder.

 

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK