A- A A+

Arhiva vesti 2017

Vladimir Batez primio Antoniju Nađ Kosanović

.

Batez Nadj Kosanovic i DridPokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez ugostio je članicu Gradskog veća Sombora za oblast sporta, dece i omladine Antoniju Nađ Kosanović. Sastanku je prisustvovao i podsekretar  Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu prof.dr Patrik Drid. Na današnjem sastanku u Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu, gospodin Batez i gospođa Nađ Kosanović usaglasili su se da je učinjen pomak  kada je reč o školskom sportu i sportskim terenima u Somboru, u odnosu na stanje prilikom posete Sekretara, tokom aprila meseca ove godine.

Zaključeno je da su obnavljanje sportske infrastrukture i školski sport ključni za razvoj zdravih mladih naraštaja i razvoj sporta uopšte.

Nađ Kosanović je istakla da sportski tereni u Somboru ispunjavaju svoju svrhu i da su prepuni dece i mladih, te da mladi  rado i svesrdno učestvuju u akcijama uređenja i obnove sportskih terena.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK