A- A A+

Arhiva vesti 2017

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu na LORIST-u

.

U okviru Međunarodnih sajmova LORIST (sajmovi lova, ribolova, sporta i turizma) ove godine predstaviće se zajedno četiri pokrajinska sekretarijata Autonomne pokrajine Vojvodine:
• Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine,
• Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam,
• Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo,
• Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.

Sekretarijati imaju svoj izložbeni prostor koji se nalazi u Master hali Novosadskog sajma (Hajduk Veljkova 11, Novi Sad) i dostupan je svim zainteresovanim posetiocima od 5. od 7. oktobra 2017. godine u periodu od 10 do 19 sati.
Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu sa svojim partnerima Pokrajinskim zavodom za sport i medicinu sporta, Sportskim savezom Vojvodine i Savezom za školski sport Vojvodine pripremio je bogat i sadržajan program.
Predstavljanje počinje tribinom „Razgovor sa šampionima" 5. oktobra u 11 sati kada će prisutne pozdraviti gospodin Vladimir Batez, pokrajinski sekretar za sport i omladinu. Uspostavljanje jedinstvenog sistema uređenja i funkcionisanja sporta nije moguće bez partnerskog odnosa svih nivoa vlasti pa je 6. oktobar rezervisan za razgovor i razmenu iskustava sa predstavnicima jedinica lokalnih samouprava sa početkom u 10:30. Istog dana, planirana je prezentacija projekta „Nova Letenka“ i predstavljanje budućeg Centra za razvoj sporta i edukaciju omladine na Letenci. Izdvajamo i prezentacije programa Sport u škole, takmičenja u malom fudbalu, između dve vatre, „tri na tri, zaigraj i ti“, sportski kviz sa aktivnim učešćem posetilaca sajma za koje su pripremljeni prigodni pokloni.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK