A- A A+

Arhiva vesti 2017

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu na LORIST-u -2.dan

.

IMG 9901 naslovnaPokrajinski sekretarijat za sport i omladinu nastavio je nastup na 50. međunarodnom sajmu LORIST 2017. Drugog dana sajma tj. 6. oktobra 2017. godine u periodu od 10 do 19 sati. U izložbenom prostoru koji se nalazi u Master hali Novosadskog sajma Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu je sa svojim partnerima Pokrajinskim zavodom za sport i medicinu sporta, Sportskim savezom Vojvodine i Savezom za školski sport Vojvodine nastavio sa prezentacijom bogatog i sadržajnog programa.

Već na početku programa imali smo odličnu prezentaciju-diskusiju na temu „Sport u jedinicama lokalnih samouprava“ gde je sa brojnim predstavnicima gradova i opština u AP Vojvodini razgovarao dr Milorad Dokmanac.
Nakon toga direktor Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta dr Danijel Župić predstavio je projekat „Nova Letenka“.
Najveće interesovanje i ovacije posetioca sajma izazvao je „Razgovor sa šampionima" gde je voditelj Lazo Bakmaz razgovarao sa osvajačima olimpijskih, svetskih i evropskih medalja i njihovim trenerima iz paraolimpijskih sportova.
U nastavku programa usledile su prezentacija SOŠOV-a u izvođenju predsednika Saveza za školski sport Vojvodine Mihaila Dudaša i predavanje „Uloga školskog sporta u ranoj identifikaciji talenata“ dr Dragana Dodera.
Veliku zainteresovanost posetioca sajma su izazvale aktivnosti Pokrajinskog zavoda za sport i medicinu sporta i to merenja telesne kompozicije.

 

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK