A- A A+

Novosadski „Spens“ spreman za Evropsko prvenstvo u rvanju za seniore

.

„Sve je spremno za Prvenstvo Evrope u rvanju za seniore. Svi aspekti rada u pripremi ovako velikih sportskih manifestacija su realizovani na vreme, od tehničkih do bezbednosnih. Ulaz je slobodan i s pravom možemo da budemo optimisti“, izjavio je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, koji je na čelu Organizacionog odbora Prvenstva Evrope u rvanju za seniore, koje će se od 2. do 7. maja održati u novosadskom „Spensu“. On je danas tim povodom, zajedno sa ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem, gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem, pokrajinskim sekretarom za sport i omladinu Vladimirom Batezom, članom gradskig veća za sport i omladinu Ognjenom Cvjetićaninom i predstavnicima Rvačkog saveza Srbije, obišao sportske objekte gde će se naredne nedelje takmičiti najbolji rvači Evrope.

Vladimir Batez posetio Srednju stručnu školu „4.juli“

.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez posetio je danas Srednju stručnu školu „4.juli“. Tom prilikom razgovarao je sa direktorkom Anicom Gračanin kao i profesorima fizičkog vaspitanja o značaju školskog sporta.

Od početka godine pokrajinski sekretar Batez obilazi škole po celoj Vojvodini s ciljem promovisanja školskog sporta, a u opštini Vrbas obišao je većinu škola.

Vladimir Batez uručio lopte sportskim klubovima iz opštine Odžaci

.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez danas je zajedno sa predstavnicima lokalne samouprave obišao nekoliko sportskih klubova iz opštine Odžaci i uručio im lopte.

Gospodin Batez je u pratnji predsednice Privremenog organa opštine Odžaci Latinke Vasiljković i predsednika opštinskog Sportskog saveza Mihajla Sujera u Bačkom Brestovcu razgovarao sa predstavnicima FK BSK, uručio im fudbalske lopte, a zatim je obišao i stadion u tom mestu.

Vladimir Batez i Patrik Drid u radnoj poseti Somboru

.

U četvrtak, 6. aprila 2017. godine, Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez i podsekretar prof.dr. Patrik Drid, posetili su Sombor, gde su sa domaćinima razgovarali o ključnim pitanjima u oblasti sporta.Antonio Ratković, zamenik gradonačelnice grada Sombora, Antonija Nađ Kosanović, član Gradskog veća za oblast sporta, dece i omladine,  Dušan Sekulić, direktor Sportskog centra „Soko“ i Dragan Maksimović, predsednik Sportskog saveza grada Sombora,  goste su informisali o izdvajanjima za sport, stanju sportskih objekata i prioritetima u oblasti sportske infrastrukture koje je potrebno rešavati.

        MOS  OKS     RZZS    SSS     logo2        SSV       PZZS      esavezi2         sportal org rs