A- A A+

Секретар Баста отворио нови спортски терен у Сефкерину

.

20220513 134056Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста данас је отворио модерно спортско игралиште са вештачком травом, односно мини-пич терен, у центру Сефкерина, у општини Опово. Истакавши значај нове спортске инфраструктуре за ово банатско место, он је навео да ће корист од реализације овог вредног пројекта осетити пре свега спортисти, а посебно деца и омладина. 

Сусрет са градоначелником Града Требиња - размена знања, искустава и разговори о предстојећим манифестацијама

.

IMG 8406Требње, 10. мај 2022. - Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста и покрајински секретар за  привреду и туризам, др Ненад Иванишевић, са сарадницима, састали су се данас са градоначелником Града Требиња, Мирком Ћурићем, са којим су разговарали о могућностима реализације заједничких пројеката у области спорта и туризма и  унапређењу сарадње међу младима и спортистима са подручја града Требиња и градова и општина у Војводини.

Ближи се 9. Спортска олимпијада школске омладине Војводине - одржано свечано жребање и одређен распоред такмичења

.

ZREBANJE SOSOV 065Девета Спортска олимпијада школске омладине Војводине (СОШОВ) почиње наредног четвртка, 19. маја у Зрењанину и трајаће до недеље, 22. маја, уз учешће преко 6.000 спортиста - основаца и средњошколаца - њихових тренера, службених лица, волонтера и гостију. Данас, на Међународни дан физичке активности, у Градској кући у Зрењанину организована је свечаност на којој је одређен распоред такмичења и обављено жребање. Ово је, уједно, и прва званична церемонија у оквиру 9. СОШОВ. 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK