A- A A+

Секретар Баста на меморијалном турниру „Лазар Крстић и Марица Џелатовић“

.

naslovnaПокрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста присуствовао је  11. меморијалном турниру у спортској гимнастици „Лазар Крстић и Марица Џелатовић“,који је отворио Огњен Цвијетићанин, члан Градског већа Града Новог Сада задужен за спорт. Такмичење је одржано у суботу, 28. новембра 2020. године у организацији Соколског друштва „Војводина“, а под покровитељством Града Новог Сада и Покрајинског секретаријата за спорт и омладину. 

Дане Баста на састанку са министром омладине и спорта Вањом Удовичићем

.

basta1

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста са сарадницима, састао се данас са министром омладине и спорта Вањом Удовичићем.

На радном састанку одржаном у Министарству омладине и спорта министар и секретар разговарали су о наставку и унапређењу досадашње сарадње и реализацији планираних зајхедничких активности.

Секретар Баста у радној посети Покрајинском заводу за спорт и медицину спорта

.

basta1
Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста посетио је Покрајински завод за спорт и медицину спорта и овом приликом упознао се са делатностима, тренутним активностима и плановима ове установе. Директор Завода, др Данијел Жупић упознао је секретара са значајем Завода како за спорт у АП Војводини тако и у Републици Србији, као и са чињеницом да је стручни рад Завода током скоро 70 година свог постојања дао изузетан допринос развоју система.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK