A- A A+

Покрајинском секретаријату за спорт и омладину плакета Општине Шид

.

06122019 Spartak 6

Општина Шид свечано је обележила Дан Општине, 6. децембар, сећање на дан када је 1944. године шидска општина ослобођена у Другом светском рату. Поводом Дана Општине Шид и Дана ослобођења одржана je свечана седница Скупштине општине Шид и академија у сали Културно образовног центра, којој је присуствовао Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез.

Додељене престижне награде „Јован Микић Спартак“

.

06122019 Spartak 6Најзначајнија покрајинска признања у области спорта, награде Спортског савеза Војводине “Јован Микић Спартак”, додељене су данас по 52. пут у Културној станици „Еђшег“ у Новом Саду. Награда која носи име славног спортисте додељује се од 1967. године за постигнуте врхунске резултате, допринос афирмацији и развоју спорта на териоторији АП Војводине, а до сада је, поред овогодишњих лауреата, добило 882 спортиста и спортких радника и организација. У име Покрајинског секретаријата за спорт и омладину - покровитеља награде Спартак, честитке је награђенима упутио и покрајински секретар Владимир Батез.

Обезбеђена средства за кошаркашки терен у ОШ „Петар Кочић“ у Темерину

.

05122019 Temerin 0Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез састао се данас у Темерину са председником Општине Ђуром Жигом, а након састанка потписан је уговор о финансирању програма за инвестиционо одржавање спортског терена за кошарку у ОШ „Петар Кочић“ у Темерину. Секретар Батез је истакао да је ова подршка у складу са приоритетима Покрајинског секретаријата за спорт и омладину, а то је улагање у спортску инфраструктуру у основним и средњим школама.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK