A- A A+

Батез обишаo обновљен спортски терен у Мошорину и радове на изградњи атлетске стазе у Врбасу

.

19062020 Mosorin 11Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез обишао је комплетно обновљен и опремљен мултифункционални спортски терен у ОШ „Исидора Секулић“ у Мошорину, који су са 4,8 милиона динара заједнички финансирали Покрајински секретаријат за спорт и омладину и Општина Тител.

Владимир Батез обишао Кикинду

.

Batez

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез посетио је Кикинду и заједно са покрајинским послаником Миленком Јовановим и начелником Севернобанатског округа Николом Лукачем, посетио је  ОФК  „Кикинда 1909“ и Дом ученика “Никола Војводић“. Покрајинска влада реализовала је још један пројекат који се односи на  унапређење инфраструктуре на стадиону, с обзиром на то да управа ОФК „Кикинда 1909“ има веома амбцициозне планове у наредној сезони.

У обнову саобраћајница у Бечеју уложено преко 200 милиона динара

.

Batez

"У реконструкцију и изградњу саобраћајница у центру Бечеја уложено је преко 211 милиона динара", изјавио је потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић приликим данашњег обиласка Зелене улице, у чију је комплетну обнову уложено око 135 милиона динара. У Зеленој улици су обновљене саобраћајнице, расвета, саобраћајна сигнализација, пешачке и бициклистичке стазе. Милићевић је подсетио на то да је у центру Бечеја реконструисана и Доситејева улица, као и кружни ток, а вредност тих инвестиција је више од 76 милиона динара.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK