A- A A+

Успешно завршен 10. јубиларни Новогодишњи фестивал одбојке у Новом Саду

.

FF 3617

Јубиларни 10. Новогодишњи фестивал одбојке одржан је у Новом Саду од 27. - 29. децембра 2019. године.   На турниру је учествовало 100 екипа из земље и иностранства. Такмичење је спроведено у 4 спортска објекта на 10 одбојкашких терена.  За три дана турнира одиграно је 307 утакмица (649 сетова), а утакмице је судило укупно 62 судије.

Најбољи спортисти Србије за 2019. годину у избору Олимпијског комитета Србије (ОКС).

.

FF 3617

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез присуствовао је традиционалном 26.  избору Олимпијског комитета Србије за најбољег спортисту Србије у 2019. години, који је одржан у Дому Народне скупштине Србије. За најуспешнију спортискињу Србије проглашена је Тијана Бошковић, док је титулу  најуспешнијег спортисте понео Новак Ђоковић. Ђоковић и Бошковићева одбранили су титуле освојене прошле године.

ОСС обележио крај 2019. године

.

FF 3617

Данас је у хотелу „Crowne Plaza“ у Београду одржан традиционални новогодишњи коктел Одбојкашког савеза Србије коме је присуствовао и покрајински секретар за спорт и омладину и наш прослављени одбојкаш Владимир Батез. За најбољег одбојкаша проглашен је Урош Ковачевић, коме је признање уручио Владимир Батез, док је титулу најбоље одбојкашице у 2019. години понела Тијана Бошковић.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK