A- A A+

Владимир Батез на избору најбољег спортисте Општине Стара Пазова

.

sportista
Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез присуствовао је 53. по реду, проглашењу најбољих спортиста Општине Стара Пазова. Уз присуство председника Општине Стара Пазова Ђорђа Радиновића, председника Одбојкашког савеза Србије Зорана Гајића, представника спортских савеза, многих спортиста и спортских радника, проглашени су најбољи у 2019. години у категоријама: најбољи спортиста, спортска екипа, тренер, спортски радник, јуниор, кадет и пионир и најбољи спортиста у оквиру школског спорта.

 Титулу најбољег спортисте за 2019. годину понео је Бојан Џепина првак света у кик боксу, а за најбољу екипу проглашене су одбојкашице ОК „Јединство“ Стара Пазова.

Најбољи јуниор је одбојкашица Ивана Лихтлер, најбољи кадет је Александра Хавран из стрељачке дружине Јединство, а најбољи пионир је Младен Бунчић из Аеро клуба Нова Пазова, а за најбољег спортисту са инвалидитетом проглашен је Зоран Лошић из Нових Бановаца.

За најбољег тренера изабран је Марко Николић, тренер ЖОК Омладинац из Нових Бановаца.

Поред ових, на свечаности проглашења најбољих спортиста за 2019. годину  додељене су још многе награде заслужним спортистима, спортским радницима и многима који су дали допринос развоју спорта у овој општини.

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK