A- A A+

Секретар Баста у радној посети Покрајинском заводу за спорт и медицину спорта

.

basta1
Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста посетио је Покрајински завод за спорт и медицину спорта и овом приликом упознао се са делатностима, тренутним активностима и плановима ове установе. Директор Завода, др Данијел Жупић упознао је секретара са значајем Завода како за спорт у АП Војводини тако и у Републици Србији, као и са чињеницом да је стручни рад Завода током скоро 70 година свог постојања дао изузетан допринос развоју система.

 

Секретар Баста је, након обиласка радних просторија Завода,  истакао да Завод мора да задржи своје место у систему, да јачањем својих капацитета и даље буде костур стручног дела спорта, као и да је битно да ресорни секретаријат и Завод увек буду на заједничком путу доприноса развоја спорта.

Секретар Баста и директор Жупић, на крају састанка, изразили су велико задовољство посетом као и спремност да се сарадња у наредном периоду унапреди.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK