A- A A+

Arhiva vesti 2016

Dodeljene su novčane nagrade mladim sportistima i njihovim trenerima za ostvarene vrhunske sportske rezultate u 2016. godini

.

Danas je u pretprazničnoj atmosferi prepunog Kluba poslanika Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine, Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez uručio novčane nagrade našim mladim sportistima i njihovim trenerima za ostvarene vrhunske sportske rezultate u 2016. godini. Sekretar Batez je u svom obraćanju naznačio da put ka vrhunskom sportskom rezultatu nije jednostavan proces jer se taj put sastoji od pobeda i poraza i da biti sportista predstavlja posebnu misiju u društvu i spremnost na predan sistematičan rad, često pun odricanja.


„Danas vam čestitam na postignutim rezultatima, što ste dali zaista sve najbolje od sebe i želim vam da ostanete tako vredni i istrajni na svom putu i da ne odustajete od svojih ciljeva. Želim puno uspeha vama i vašim trenerima u predstojećem periodu“ istakao je Batez.

Ispred nagrađenih, prisutnima se obratio Miodrag Jotić, trener Kik boks kluba „Vojvodina“ i dugogodišnji sportski radnik:„Želim da se zahvalim Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu ispred svih dobitnika nagrada i da istaknem da je ovo veliki podstrek pre svega za mlade sportiste ali i za nas iskusne sportske stručnjake“.

Svečanost je ovekovečena zajedničkom fotografijom svih nagrađenih i predstavnika Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, a nakon toga je upriličen koktel.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK