A- A A+

Konkurs za finansiranje projekata u oblastima omladinskog sektora u AP Vojvodini u 2016. godini

OBAVEŠTENJE

Obaveštavamo vas da je 24. oktobra 2016. godine objavljena druga Izmena i dopuna Konkursa za finansiranje projekata u oblasti omladinskog sektora u 2016. godini. Ovim izmenama i dopunama uvećan je ukupan iznos planiranih sredstava po ovom Konkursu na 31.145.000,00 dinara. U delu Konkursa pod nazivom Posebni uslovi Konkursa dodat je novi deo.  

Tekst druge izmene i dopune možete videti ovde.

Osnovni tekst konkursa možete videti ovde.

Konkurs je objavljen u sredu 27.01.2016. u dnevnom listu „Danas“ i traje do 5.12.2016.

Podnosioci zahteva za sredstva iz budžeta AP Vojvodine po ovom konkursu mogu biti isključivo pravna lica i to: udruženja mladih i za mlade, omladinske i studentske organizacije, savezi, jedinice lokalne samouprave, kancelarije za mlade, vaspitno-obrazovne ustanove i druge ustanove.

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu će u okviru ovog konkursa finansirati projekte po sledećim konkursnim zadacima:

  1. Podrška sprovođenju omladinske politike
  2. Podrška programu „Vojvođanski omladinski centar“
  3. Realizacija programa „Fond za talente“
  4. Nagrađivanje učenika i njihovih mentora

Sve uslove konkursa možete pročitati tekstu konkursa. Kompletnu konkursnu dokumentaciju sa obrascima i smernicama možete preuzeti u prilogu.

» Konkursna dokumentacija

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK