A- A A+

Секретар Баста на меморијалном турниру „Лазар Крстић и Марица Џелатовић“

.

naslovnaПокрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста присуствовао је  11. меморијалном турниру у спортској гимнастици „Лазар Крстић и Марица Џелатовић“,који је отворио Огњен Цвијетићанин, члан Градског већа Града Новог Сада задужен за спорт. Такмичење је одржано у суботу, 28. новембра 2020. године у организацији Соколског друштва „Војводина“, а под покровитељством Града Новог Сада и Покрајинског секретаријата за спорт и омладину. 

Дане Баста на састанку са министром омладине и спорта Вањом Удовичићем

.

basta1

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста са сарадницима, састао се данас са министром омладине и спорта Вањом Удовичићем.

На радном састанку одржаном у Министарству омладине и спорта министар и секретар разговарали су о наставку и унапређењу досадашње сарадње и реализацији планираних зајхедничких активности.

Секретар Баста у радној посети Покрајинском заводу за спорт и медицину спорта

.

basta1
Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста посетио је Покрајински завод за спорт и медицину спорта и овом приликом упознао се са делатностима, тренутним активностима и плановима ове установе. Директор Завода, др Данијел Жупић упознао је секретара са значајем Завода како за спорт у АП Војводини тако и у Републици Србији, као и са чињеницом да је стручни рад Завода током скоро 70 година свог постојања дао изузетан допринос развоју система.

Секретар Баста се састао са Огњеном Цвјетићанином, чланом Градског већа за спорт и омладину Града Новог Сада

.

IMG 6161 1Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста састао се данас са чланом градског већа Града Новог Сада задуженим за спорт и омладину Огњеном Цвјетићанином. У конструктивном разговору на тему сарадње у области спорта и спровођења политике према младима, саговорници су истакли да је досадашња сарадња Покрајине и Града била веома успешна и да се у наредном периоду очекују још конкретнији видови сарадње. 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK