A- A A+

Бадминтон спектакл у Новом "Serbian U17 & Youth International Novi Sad 2019".

.

DSC 3827Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез присуствовао је у недељу 16. јуна, финалним мечевима на међународном такмичењу у бадминтону за младе до 17 година -  "Serbian U17 & Youth International Novi Sad 2019". У Новом Саду је од 13. до 16. јуна одржан бадминтон спектакл,  "Serbian U17 & Youth International Novi Sad 2019",  који је окупио више од 600 учесника из 26 из Европе и Азије.

 Такмичење је одржано у Спортском центру ‘’Слана Бара’’ у  организацији  Бадминтон савеза Србије  уз подршку  Бадминтон савеза Војводине и Бадминтон клуба Нови Сад, под покровитељством  Министарства омладине и спорта  Републике Србије,  Покрајинског секретаријата за спорт и омладину,  Града Новог Сада,  Туристичке организације Србије и Туристичке организације града Новог Сада.

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез учествовао је у церемонији доделе награда и доделио је награде најбољим такмичарима у категорији до 15 година. Такође, секератру Батезу уручена је захвалница  Бадминтон савеза Србије  за подршку у организацији најмасовнијег Европског купа за играче до 17 година. 

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK