A- A A+

Женска кошаркашка репрезентација Србије изборила пласман у четвртфинале Европског првенства

.

Batez Kristalnadvorana012 На недавно завршеном такмичењу групе Д Европског првенства у кошарци за сениорке, које је одржано у Зрењанину од 27. до 30. јуна, репрезентација Србије изборила је директан пласман у четвртфинале Европског првенства савладавши репрезентацију Белгије 70:66. На шампионату Европе у Зрењанину, подршку репрезентацији Србије  прижили су Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез, министар омладине и спорта Вања Удовичић, министарка породице, омладине и спорта Републике Српске Соња Давидовић, председник Кошаркашког савеза Србије Предраг Даниловић, генерални секретар Кошаркашког савеза Србије Дејан Томашевић и градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић, који су пратили утакмицу Србија – Русија другог дана Европског првенства.

Реализацију Европског првенства у кошарци за сениорке, као највећег спортског догађаја у Војводини и Србији ове године, Покрајински секретаријат за спорт и омладину помогао је са 3 милиона динара а град Зрењанин се показао као одличан домаћин и испунио je све критеријуме које је прописала ФИБА.

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK