A- A A+

Обезбеђена средства за кошаркашки терен у ОШ „Петар Кочић“ у Темерину

.

05122019 Temerin 0Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез састао се данас у Темерину са председником Општине Ђуром Жигом, а након састанка потписан је уговор о финансирању програма за инвестиционо одржавање спортског терена за кошарку у ОШ „Петар Кочић“ у Темерину. Секретар Батез је истакао да је ова подршка у складу са приоритетима Покрајинског секретаријата за спорт и омладину, а то је улагање у спортску инфраструктуру у основним и средњим школама.

 Пројекат санације подлоге на кошаркашком терену, вредан 3,23 милиона динара, одобрен је на јавном конкурсу Покрајинског секретаријата за спорт и омладину за финансирање посебних програма – пројеката изградње, одржавања и опремања спортских објеката у АП Војводини.

„Реч је о пројекту који је дефинисан у партнерском односу са Општином Темерин. Сви пројекти које је ова локална самоуправа поднела – били су оправдани и ово је први који ће бити реализован. Надам се да ћемо бити у могућности да наредне године, с обзиром на то да постоји велика потреба за санацијом спортских игралишта и хале, подржимо Општину Темерин, да бисмо деци створили што боље услове за бављење спортом и наставу физичког васпитања“, изјавио је Владимир Батез.

Председник Општине Темерин Ђуро Жига захвалио је покрајинском секретару за спорт на брзој реакцији јер је након недавне посете сагледао реалне потребе за реконструкцијом одређених спортских објеката у овој општини.

Састанку су присуствовали чланови Општинског већа, председник Спортског савеза општине Темерин Недељко Ђукић директорка ОШ „Петар Кочић“ Александра Мишковић.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK