A- A A+

Успешно завршен 10. јубиларни Новогодишњи фестивал одбојке у Новом Саду

.

FF 3617

Јубиларни 10. Новогодишњи фестивал одбојке одржан је у Новом Саду од 27. - 29. децембра 2019. године.   На турниру је учествовало 100 екипа из земље и иностранства. Такмичење је спроведено у 4 спортска објекта на 10 одбојкашких терена.  За три дана турнира одиграно је 307 утакмица (649 сетова), а утакмице је судило укупно 62 судије.

Најбољи спортисти Србије за 2019. годину у избору Олимпијског комитета Србије (ОКС).

.

FF 3617

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез присуствовао је традиционалном 26.  избору Олимпијског комитета Србије за најбољег спортисту Србије у 2019. години, који је одржан у Дому Народне скупштине Србије. За најуспешнију спортискињу Србије проглашена је Тијана Бошковић, док је титулу  најуспешнијег спортисте понео Новак Ђоковић. Ђоковић и Бошковићева одбранили су титуле освојене прошле године.

ОСС обележио крај 2019. године

.

FF 3617

Данас је у хотелу „Crowne Plaza“ у Београду одржан традиционални новогодишњи коктел Одбојкашког савеза Србије коме је присуствовао и покрајински секретар за спорт и омладину и наш прослављени одбојкаш Владимир Батез. За најбољег одбојкаша проглашен је Урош Ковачевић, коме је признање уручио Владимир Батез, док је титулу најбоље одбојкашице у 2019. години понела Тијана Бошковић.

Пријем за младе одбојкаше са Косова и Метохије

.

FF 3617

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез и помоћник градоначелника Новог Сада Александар Петровић уприличили су пријем у Градској кући за 50 деце са Косова и метохије, чланове 4 одбојкашка клуба из Штрпца, Липљана и Грачанице. Деца и млади бораве у Новом Саду где се такмиче на 10. јубиларном “Новогодишњем фестивалу одбојке” који траје до 29. децембра.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK