A- A A+

Vladimir Batez primio Antoniju Nađ Kosanović

.

Batez Nadj Kosanovic i DridPokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez ugostio je članicu Gradskog veća Sombora za oblast sporta, dece i omladine Antoniju Nađ Kosanović. Sastanku je prisustvovao i podsekretar  Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu prof.dr Patrik Drid. Na današnjem sastanku u Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu, gospodin Batez i gospođa Nađ Kosanović usaglasili su se da je učinjen pomak  kada je reč o školskom sportu i sportskim terenima u Somboru, u odnosu na stanje prilikom posete Sekretara, tokom aprila meseca ove godine.

Raspisan Konkurs za afirmaciju žena u sportu

.

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu je i ove godine raspisao poseban konkurs za afirmaciju žena u sportu. Konkurs je otvoren do 04. oktobra 2017.godine i pozivamo sportske organizacije sa teritorije AP Vojvodine da prouče uslove i kriterijume konkursa i dostave svoje predloge posebnih programa.

Konkurs za afirmaciju žena u sportu

Počela 38. Međunarodna biciklistička trka „Kroz Vojvodinu“

.

15092017 Batez biciklisti 02Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, označio je danas početak 38. Međunarodne biciklističke trke „Kroz Vojvodinu“ sa preko 90 učesnika koji su takmičenje započeli na startnom punktu ipred platoa Pokrajinske vlade. Ovogodišnja trka „Kroz Vojvodinu“ trajaće od 15. do 17. septembra, a pokrovitelji manifestacije su Pokrajinski sekratarijat za sport i omladinu i Biciklistički savez Vojvodine.

Vladimir Batez svečano otvorio nove sportske terene u Apatinu

.

13092017 Apatin 1Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, u prisustvu direktora Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nedeljka Kovačevića i predstavnika opštine Apatin, otvorio je danas adaptirane i sanirane sportske terene u Gimnaziji „Nikola Tesla“ u Apatinu. „Nekad ruinirani sportski tereni, danas su uz podršku Pokrajinske vlade sanirani, te očekujemo da će to značajno povećati broj zainteresovanih za sport. To nam je svima u opštem interesu, jer će ubuduće da se poboljša kvalitet nastave, doprinećemo razvoju školskog sporta, ali i razvoju sporta u Apatinu uopšte“, istakao je u izjavi medijima pokrajinski sekretar Batez.

        MOS  OKS     RZZS    SSS     logo2        SSV       PZZS      esavezi2         sportal org rs