A- A A+

Батез и Давидовићева о даљој сарадњи АП Војводине и Републике Српске у спорту

.

19112019 Banjaluka 6Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез разговарао је данас у Бањалуци са министарком породице, омладине и спорта у Влади Републике Српске Соњом Давидовић о реализацији заједничких пројеката, а договорена је и директна подршка Покрајинског секретаријата за спорт и омладину развоју спорта Републике Српске у виду донације три мултифункционална спортска терена. Сарадња ће бити настављена и када је реч о организовању заједничких спортских догађаја.

Ђорђе Милићевић боравио у радној посети општини Пећинци

.

18112019 Milicevic Pecinci 12Потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић, заједно са покрајинским секретаром за пољопривреду, водопривреду и шумарство др Вуком Радојевићем и покрајинским секретаром за спорт и омладину Владимиром Батезом, обишао је данас реконструисан спортски школски терен у Купинову и завршне радове на изградњи канализационе мреже у Доњем Товарнику, инвестиције које су заједнички финансирали Покрајинска влада и Општина Пећинци.

Владимир Батез на утакмици Војводина НС семе - Аркада

.

sl5 SmallПокрајински секретар за спорт и омалдину Владимир Батез присуствовао је одбојкашкој утакмици између ОК Војводина НС семе и румунског ОК Аркада у другом кругу квалификација за Лигу шампиона, одржаној у малој дворани СПЦ „Војводина“ пред око 1500 гледалаца. Изборивши победу над румунском Аркадом са 3:1, одбојакаши Војводине пласирали су се у треће коло квалификација за Лигу шампиона.

Владимир Батез са Нели Ким у посети СД „Војводина“

.

FF 9039Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез присуствовао је данас посети потпредседнице Међународне гимнастичке федерације (ФИГ) Нели Ким, Националном гимнастичком центру СД „Војводина“ у Новом Саду. Вишеструка олимпијска, светска и европска првакиња у спортској гимнастици Нели Ким у оквиру своје посете Гимнастичком савезу Србије, поред Новог Сада посетила је Београд и Костолац, где је обишла гимнастичке центре и  разговарала са младим гимнастичарима.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK