A- A A+

Vladimir Batez primio učesnike 43. radničko sportskih igara

.

naslovna
Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez organizovao je svečani prijem za učesnike 43. radničko sportskih igara koji su zaposleni u pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu. 43. radničko sportske igre održane su u Brzećama kod Kopaonika u periodu od 7. do 11. juna ove godine. Učestvovalo je ukupno 31 ekipa sa oko 700 takmičara.

Čestitke za nove uspehe paraolimpijaca u stonom tenisu

.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez primio je danas stonotenisere paraolimpijce, reprezentativce Srbije koji su na nedavno održanom ekipnom Prvenstvu sveta u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom u Bratislavi, doneli zlatnu medalju u ženskoj i bronzanu u muškoj konkurenciji. Naše stonoteniserke Borislava Perić-Ranković, Nada Matić i Kristina Arančić, odbranile su titulu i donele novo zlato za našu zemlju, dok su stonoteniseri Mitar Palikuća, Darko Babić i Budimir Malešić, osvojili prvu bronzanu medalju za Srbiju.

Zamenik Pokrajinskog sekretara u bašti olimpijske kuće na koktelu

.

U bašti olimpijske kuće priređen je koktel na kojem je novoizabrani predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković okupio olimpijsku porodicu Srbije, kao i prijatelje i partnere Olimpijskog komiteta. U svom obraćanju gostima predsednik Olimpijskog komiteta Božidar Maljković istakao je da je opredeljenje kuće, koju će voditi na putu za Tokijo, da su sportisti uvek na prvom mestu i da Olimpijski komitet Srbije kao svog najvažnijeg partnera vidi Vladu Republike Srbije, odnosno  Ministarstvo omladine i sporta.

Sajam sporta u Vršcu

.

U petak, 2. juna 2017.godine sa početkom u 11 časova otvoren je Sajam sporta u Vršcu. U punoj hali „Milenijum“, prisutnima su se obratili gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović, načelnica Južnobanatskog okruga Danijela Lončar i pomoćnica za sport Sekretarijata za sport i omladinu Aranka Binder, koja je i otvorila ovu manifestaciju. Bio je prisutan i sekretar Sportskog saveza Vojvodine mr Mladen Stojšin.

        MOS  OKS     RZZS    SSS     logo2        SSV       PZZS      esavezi2         sportal org rs