A- A A+

Milićević i Batez uručili ugovore za projekte izgradnje, održavanja i opremanja sportskih objekata u AP Vojvodini

.

23112017 sport 7Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez uručili su danas 36 ugovora za projekte izgradnje, održavanja i opremanja sportskih objekata u AP Vojvodini u vrednosti 50 miliona dinara. „Stvaranje najboljih mogućih uslova za bavljenje dece i omladine sportom, trajno je opredelenje Pokrajinske vlade, i mi na ovaj način želimo da damo značaj fizičkom vaspitanju dece, sportu i zdravom životu uopšte“, rekao je Milićević.

On je dodao da je obnova postojećih i gradnja novih sportskih terena i sportskih objekata izuzetno važna, jer je upravo bavljenje sportom najbolji način za stvaranje zdravih i uspešnih ličnosti.
Milićvić je podsetio da je u 2017. godini ukupno izdvojeno 86,3 miliona dinara za ovu vrstu podrške i najavio da će Pokrajinska vlada nastaviti i u 2018. godini sa podrškom i kapitalnim ulaganjima u sportsku infrastrukturu za šta je najbolji primer budući Centar za razvoj sporta i edukaciju omladine koji će, na 8 hektara, do 2020. godine biti izgrađen na Letenci.

        MOS  OKS     RZZS    SSS     logo2        SSV       PZZS      esavezi2         sportal org rs