A- A A+

Владимир Батез посетио Панчево

.

IT bezbednost 047 2401 2019 naslovnaУ четвртак 24. јануара 2019. године покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез посетио је Панчево. Током посете господин Батез је обишао 2 средње школе и то Електротехничку школу Никола Тесла  и Машинску школу из Панчева где је презентован и промовисан пројекат Безбедна електронска комуникација младих који је суфинансиран од стране покрајинског секретаријата за спорт и омладину заједно за Градом Панчевом.

Захваљујући покрајинском секретаријату за спорт и омладину, пројекат: ”Безбедна електронска комуникација младих“ је угледао "светлост дана", а на првом промотивном предавању које је кренуло из Панчева, и обухватиће градове широм АП Војводине, био је присутан "овековечени" шампион са Олимписким златом, покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез.Због занимљивости теме, предавању је присуствовао и градоначелник Панчева Саша Павлов.

Актуелну тематику обухваћену у четири сегмента: комуникација људи, манипулисање тинејџерима, светла и тамна страна друштвених мрежа, и како до безбедне електронске комуникације, презентовао је Зоран Трденић,члан удружења Е-сигурност.

Да је спорт ипак најважнија споредна ствар на свету, показали су средњошколци Панчева, овацијама упућеним Олимпијском шампиону Владимиру Батезу. Интересантност теме држала је пажњу ученицима обе школе преко сат времена, а на крају је било и безброј питања упућених предавачу и Владимиру Батезу. Наравно, сви су добили задовољавајуће одговоре, а са директорима школа, Ненадом Дојчиновићем и Николом Ћурчином, договорен је наставак сарадње.

Господин Батез обратио се омладинцима са пуно љубави: "Поздрављам вас испред покрајинског Секретаријата. Хвала на топлом дочеку, али хвала и граду Панчеву који је показао да му је веома стало до своје омладине. Жеља нам је да заједничким снагама научимо нешто ново, а везано за нашу свакодневницу. На предавању сте чули и позитивне и негативне стране електронског комуницирања, и начин како избећи многобројне замке које то комуницирање носи. Драго ми је што међу вама има и доста спортиста, јер је спорт ипак најздравији сегмент сваког друштва" - рекао је покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез.

Аутори пројекта су се захвалили  покрајинском Секретару и Панчевцима на одвојеном времену: "Захваљујући слуху покрајинског Секретаријата, реализовали смо пројекат Безбедна електронска комуникација младих, а посебна нам је част што се на првој промоцији нашао и наш златни Олимпијац Владимир Батез. Циљ нам је да обиђемо што више градова у Војводини, а с обзиром на озбиљност пројекта и заинтересованост омладине, проширимо ову одговорну тему." закључио је Миша Стојановић.

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK