A- A A+

Владимир Батез отворио 12. Спортску олимпијаду радника Војводине

.

Batez Kristalnadvorana01212. Спортска олимпијада радника Војводине, која се одржава од 28. до 30. јуна 2019. године у општинама Бечеј и Нови Бечеј, свечано је отворена 28. јуна у Општини Нови Бечеј. Церемонији свечаног отварања, која је уприличена у прелепом амбијенту амфитеатра на Тиском кеју, присуствовали су представници домаћина 12. СОРВ, Савеза спорт за све Војводине, Покрајинског секретаријата за спорт и омладину, Спортског савеза Војводине, Савеза самосталних синдиката Војводине, представници региона 12.СОРВ, чланови Олимпијског комитета 12. СОРВ, чланови Управног одбора Савеза, чланови Спортског одбора и такмичарске комисије 12. СОРВ, учесници спортских такмичења у оквиру програма 12. СОРВ као и бројни гости са територије АП Војводине.

Током церемоније свечаног отварања присутнима су се обратили Саша Максимовић, председник општине Нови Бечеј, Иштван Хуђи, потпредседник ОК 12. СОРВ као и Владимир Батез, покрајински секретар за спорт и омладину, који је и свечано отворио 12. Спортску олимпијаду радника Војводине.

Такође на задовољство свих присутних уприличен је и концерт зрењанинске филхармоније.

Спортски програм, који се реализује у 19 спортских дисциплина од којих су 19 за мушкарце и 12 за жене стартовао је у петак 28. јуна у 9 часова и трајаће до недеље 30. јуна 2019. године, где се очекује преко 2.000 радника спортиста из више од 150 фирми из 31 локалне самоуправе АП Војводине.

Поред спортског програма, у општинама домаћинима, учеснике и госте 12. СОРВ очекују и бројни додатни садржаји.

Церемонији свечаног отварања присуствовали су бројни локални и покрајински медији који ће испратити и реализацију комплетног спортског програма 12. СОРВ.

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK