A- A A+

Секретар Батез посетио ОШ „Михајло Пупин“ у Ветернику

.

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез  посетио  је данас ОШ „Михајло Пупин“ у Ветернику,  на позив директорице школе Теодоре Митић. Секретар Батез је са директорицом Митић и сарадницима разговарао о подршци коју Покрајински секретаријат за спорт и омладину, кроз своје програме и конкурсе, може да пружи овој школи у циљу развоја школског спорта и спортске инфраструктуре.

 Батез је упознао саговорнике o томе да је један од главних приоритета Покрајинског секретаријата за спорт и омладину развој школског спорта, наглашавајући важност улагања у опремање и изградњу спортских терена, где се пре свега мисли на школе и спортску јавну инфраструктуру коју могу да користе деца, омладина и сви грађани.

Секретар је нагласио значај конкурса за санацију, адаптацију, изградњу и опремање спортске инфраструктуре – где је међу приоритетима санација  и  изградња отворених школских терена, као и значај конкурса за финансирање посебних програма афирмације школског и универзитетског спорта у АП Војводини.

Након састанка, секретар Батез је обишао школску салу у којој је, средствима покрајинског секретаријата за спорт и омладину, у циљу побољшања енергетске ефикасности замењена целокупна столарија, што је ђацима и наставницима био неопходан услов за несметано одвијање наставе физичке културе. Секретар је позвао руководство школе да и даље прате конкурсе Покрајинског секретаријата за спорт и омладину.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK