A- A A+

Владимир Батез у Новом Бечеју отворио 15. Међународни турнир у кунгфу вушу спорту

.

IMG 2612

Покрајински секретар за спорт и омалдину Владимир Батез отворио је данас 15. Међународни турнир у кунгфу вушу спорту. Турнир се одржава у СРЦ „Јединство”у Новом Бечеју и представља традиционално отворено првенство у борилачким спортовима, а ове године турнир је окупио око 200 такмичара из региона.

Обраћајући се на свечаној церемонији отварања, секретар Батез је пожелео учесницима и гостима добродошлицу у Нови Бечеј, Војводину и Србију, а такмичарима успех на борилиштима, као и прилику да уживају у гостопримству домаћина.
Присутне су поздравили и Раденко Тадић, председник Српског кунгфу вушу савеза као и Саша Дујин, директор туристичке организације Новог Бечеја.
Такмичење се одржава у организацији Клуба борилачких спортова „Јединство“ из Новог Бечеја и  Кунгфу вушу савеза Војводине уз подршку Српског кунгфу вушу савеза. Ово је највеће и најзначајније такмичење у овом делу Европе, на ком учествују такмичари из Хрватске, Мађарске, Босне и Херцеговине, Македоније, Грузије и Србије. Такмичење се одвија на три борилишта а заступљене су све категорије такмичара од деце до сениора у мушкој и женској конкуренцији.
Такмичење су подржали Покрајински секретаријат за спорт и омладину и Туристичка организација Нови Бечеј.

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK