A- A A+

Владимир Батез присуствовао тестирању кандидаткиња за женску репрезентацију Србије

.

tpe2 naslovnaУ суботу, 26. јануара 2019. године у сали Факултета за спорт и физчко васпитање у Новом Саду, у организацији Одбојкашког савеза Србије и Одбојкашког савеза Војводине, обављено је тестирање кандидаткиња за женску пионирску репрезентацију Србије. Тренинг и тестирање 32 одбојкашице из 9 клубова са територије региона Војводина обавили Жељко Шћепановић, први тренер пионирки Србије, Софија Шугић, друг тренер, и Биљана Михаиловић, спортски директор ОСС са посебним задужењима за женску пионирску, кадетску и јуниорску репрезентацију.

 

Најмлађе одбојкашице су поздравили Владимир Батез, прослављени репрезентативац и освајач златне медаље на ОИ 2000. у Сиднеју, покрајински секретар за спорт и омладину, Слободан Бошкан, прослављени репрезентативац и освајач златне медаље на ОИ 2000. у Сиднеју, спортски директор Војводине НС семе, Бранко Мајкић, директор такмичења ОСВ, и Неџад Османкач, председник Удружења тренера ОСВ.

Окупљање пионирки се организује са циљем да се стекне што бољи увид у могућности играчица рођених 2004, 2005 и 2006, као и одређивања ширег списка играчица за такмичења у овој години.

 

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK