A- A A+

Покрајина са 6,3 милиона динара финансирала обнову кошаркашких терена у Спортском центру „Тиквара“ у Бачкој Паланци

.

01.08.2022. Basta Tikvara 1Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста обишао је данас кошаркашке терене у Спортском центру „Тиквара“ у Бачкој Паланци, чија је обнова финансирана из покрајинског буџета са 6,3 милиона динара. „Изузетно смо задовољни завршеним радовима, и на терену видимо да је све урађено онако како треба“, рекао је Баста додајући да је пројекат обнове кошаркашких терена у СЦ „Тиквара“ подржан на конкурсу Покрајинског секретаријата за спорт и омладину за изградњу, опремање и одржавање спортских објеката у АП Војводини.

 

Баста је  истакао да ресорни секретаријат има веома добру сарадњу са Општином Бачка Паланка, те да ће она у наредном периоду бити настављена, како би што више младих спортиста добило квалитетну инфраструктуру и што боље услове за тренажне процесе.

Председник Општине Бачка Паланка Бранислав Шушница казао је да та локална самоуправа уз подршку Покрајинске владе пуно улаже у спортске објекте.

„Обнова кошаркашких терена у СЦ ′Тиквара′ само је почетак реконструкције и санације спортских објеката у Бачкој Паланци“, рекао је Шушница и нагласио да ће та општина наставити да се обраћа вишим нивоима власти како би привукла што више средстава за унапређење спорта и спортске инфраструктуре.

На кошаркашким теренима у СЦ „Тиквара“ постављена је мултифункционална спортска подлога, обележени су терени, саниране су постојеће конструкције кошева и опремљене таблама од клирита са зглобним обручем.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK