A- A A+

Свечано обележено 16 година Канцеларије за младе Општине Бечеј

.

23112022 sport 00

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста присуствовао је данас свечаном обележавању 16 година рада Канцеларије за младе општине Бечеј. Канцеларија за младе општине Бечеј је једна од ретких у Србији која ради у континуитету од оснивања 2006. године и активно реализује програме за младе. Упутивши искрене честитке за успех у дугогодишњем преданом раду са младима, секретар Баста је истакао да Покрајински секретаријат за спорт и омладину подржава пројекте младих у овој општини.

„Бечејска канцеларија за младе је једна од најактивнијих на територији АП Војводине, и oчекујемо да у наредном периоду буду још активнији и креативнији и да конкуришу са квалитетним пројектима, а ресорни секретаријат ће, као и до сада, наставити са подршком", рекао је Баста.

На свечаности је приказан филм о волонтирању, а 50 волонтера је награђено тродневним едукативним излетом у Будимпешту. Присутни су били представници школа, спортских клубова и омладинских организација.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK