A- A A+

Arhiva 2018

Oдржана трећа седница Организационог одбора 8.СОШОВ-а, Нови Сад 2018

.

DSC 7731 naslovnaДана 27. априла 2018. године у Свечаној сали Скупштине АП Војводине, одржана је трећа седница Организационог одбора  8. Спортске олимпијаде школске омладине Војводине (8.СОШОВ). Седницом је председавао  председник Организационог одбора, Покрајински секретар за спорт и омладину  Владимир Батез, који је након поздравних речи прешао на реализацију тачака из дневог реда.

Након усвајања записника са претходне седнице, у оквиру предложених тачака дневног реда, члановима Организационог одбора  се обратио директор такмичења Бранко Вујовић, који је у оквиру свог излагања поднео извештај о реализованим активностима у периоду између две седнице и дао преглед реализованих задатака и активности.

Главне теме у оквиру којих је вођена дискусија и у оквиру којих су доношене одлуке на седници, биле су теме везане за брендирање 8.СОШОВ-а (паноа, победничких постоља...), коначан изглед медаља, плаката, диплома, захвалница, акредитација као и доношење одлука око изгледа и  коначних решења за мајице свих учесника СОШОВ-а.

У даљем раду седнице представник Града Новог Сада Властимир Мастиловић и Савеза за школски спорт Војводине Јасна Ђукић, упознали су чланове Организационог одбора са реализацијом активности око организације најаве 8.СОШОВ-а и жребања екипа, концепту свечаног отварања и затварања СОШОВ-а, програму и предлозима за спортисте промотере СОШОВ-а као и активностима око најаве СОШОВ-а по регионима.

У раду седнице активно су учествовали сви чланови Организационог одбора који су у врло конструктивном и садржајном раду дали пуно квалитетних предлога и сугестија који су на крају и допринеле да се дође до најбољих решења.

Након двочасовног рада и дефинисања задатака и активности које треба реализовати у наредном периоду, председник Организационог одбора Владимир Батез се захвалио свим присутнима и закључио седницу.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK