A- A A+

Arhiva 2018

Одржана четврта седница организационог одбора 8. Спортске oлимпијаде школске омладине Војводине

.

IMG 1064 naslovnaДана 11. маја 2018. године у Свечаној сали Скупштине АП Војводине, одржана је четврта седница Организационог одбора 8. Спортске олимпијаде школске омладине Војводине (8.СОШОВ). Седницом је председавао  председник Организационог одбора, Покрајински секретар за спорт и омладину  Владимир Батез, који је након поздравних речи прешао на реализацију тачака из дневог реда. Након усвајања записника са претходне седнице, у оквиру предложених тачака дневног реда, члановима Организационог одбора се обратио директор такмичења Бранко Вујовић, који је у оквиру свог излагања поднео извештај о реализованим активностима у периоду између две седнице и дао преглед реализованих задатака и активности.

 Главне теме у оквиру којих је вођена дискусија и у оквиру којих су доношене одлуке на седници, биле су теме везане за организацију свечаног отварања и затварања 8. СОШОВ-а (који су представили представници организације ОПЕНС из Новог Сада) усвајање предлога за медијско праћење СОШОВ-а, диструбуције мајици за учеснике, акредитовање учесника...

У раду седнице активно су учествовали сви чланови Организационог одбора који су у врло конструктивном и садржајном раду дали пуно квалитетних предлога и сугестија који су на крају и допринели да се дође до најбољих решења.

Након једноипочасовног рада и дефинисања задатака и активности које треба реализовати у наредном периоду, председник Организационог одбора Владимир Батез се захвалио свим присутнима и закључио седницу.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK