A- A A+

Arhiva 2018

У недељу 20. маја 2018. године, свечано затворен 8. СОШОВ

.

DSC 0785 naslovnaНакон четири сјајна такмичарска дана и још много квалитетних програма, у малој сали СПЕНС-а је у недељу 20. маја 2018. године свечано спуштена завеса на 8. СОШОВ. Као и претходних дана и последњи такмичарски дан је протекао у веома доброј организацији, сјајним борбама, мечевима и наступима ученица и ученика.  Такмичења у каратеу, одбојци, кошарци, рукомету, стоном тенису, футсалу и ритмичкој гимнастици су сјајно организована, додељена су признања и медаље најбољима а организован је и квиз знања на тему спорта и колико ученици познају спорт и физичко васпитање.

 Након кратког уводног програма затварања 8.СОШОВ-а присутнима су се обратили Бранко Вујовић, директор 8. СОШОВ-а и Михаил Дудаш, наш прослављени десетобојац и председник Савеза за школски спорт Војводине. Бранко Вујовић се у оквиру свог обраћања пре свега захвалио свим ученицима и њиховим наставницима и професорима што су учешћем на 8. СОШОВ-у  указали велико поверење организаторима 8. СОШОВ-а, покрајинској Влади, Граду Новом Саду и Савезима за школски спорт Војводине и Града Новог Сада.

Директор такмичења се такође захвалио свима који су учествовали у организацији овог такмичења и дали велики допринос да 8. СОШОВ, који је једна од највећих спортских манифестација икада организована у Војводини, буде организован на највишем нивоу и да у сваком смислу оправда значај и важност ове манифестације.

Посебу захвалност директор такмичења је упутио онима који су бринули о безбедности, здрављу, исхрани, превозу, смештају, као и промотерима и предавачима који су својим примерима и стручношћу дали посебан квалитет 8.СОШОВ-у  и тиме допринели да се сва деца – ученици у Новом Саду на 8. СОШОВ-у осећају што боље и да понесу најлепше утиске. И на крају господин Вујовић је исказао велику захвалност свим медијима коју су заиста предано и квалитетно пратили сва дешавања на СОШОВ-у као и волонтерима коју су урадили заиста сјајнан посао и поред тога послали свима најлепше поруке у циљу промоције волонтеризма и правих вредности.

Председник Савеза за школски спорт Војводине и наш прослављени спортиста, Михаил Дудаш је такође поздравио све учеснике 8.СОШОВ-а, захвалио се свима у организацији и свим ученицима пожелео да из Новог Сада понесу најлепше утиске, да наставе да се баве спортом и уз поруку „Видимо се на 9. СОШОВ-у“ свечано затворио 8. СОШОВ.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK