A- A A+

Архива 2019. година

Владимир Батез обишао Сремску Митровицу

.

IMG 4003Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез посетио је данас Сремску Митровицу. Након недавне посете секретара Батеза ОШ „Бошко Палковљевић Пинки“ у Сремској Митровици када су му предочени проблеми са којима се наставници и ђаци срећу у извођењу наставе физичког васпитања, секретар је данас у Сремској Митровици са директором школе Игором Дошеном потписао уговор за финансирање санације пода и зидова у фискултурној сали у износу од 2.890.896,00 динара.

 

Батез је обишао и ОШ „Јован Јовановић Змај“ где је директору школе Зорану Ђурићу уручио уговор за опремање спортске сале неопходним реквизитима у износу од 300.000,00 динара. 

 У овој школи, прошле године, Покрајински секретаријат за спорт и омладину путем јавног конкурса финансирао је и адаптацију отвореног спортског терена у оквиру школе у износу од 3.412.500,00 динара. На терену, који је секретар Батез овом приликом обишао, постављена је мултифункционална подлога, која има много предности у погледу сигурности, удобности и трајности.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK