A- A A+

Архива 2019. година

Батез отворио 22. Новогодишњи стонотениски турнир

.

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез, данас је званично отворио традиционални 22. Новогодишњи GЕWО турнир у стоном тенису, који се 20 – 22. децембра 2019. године одржава у малој сали СПЦ “Војводина” у Новом Саду. Оргaнизатор турнира је Стонотениски савез Војводине, под покровитељством Покрајинског секретаријата за спорт и омладину. 

На турниру учествује око 600 такмичара из 10 земаља: Немачке, Чешке, Словеније, Шведске, Мађарске, Румуније, Македоније, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Хрватске и Србије. Ово је најмасовније такмичење у стоном тенису и одржава се у екипној и појединачној конкуренцији у четири узрасне категорије: до 10, до 12, до 14 и до 18 година.

Такмичењу је присуствовао и наш прослављени стонотенисер Александар Каракашевић, председник Стонотениског савеза Србије, а овом приликом награђени су и најбољи спортисти стонотенисери у 2019. години.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK