A- A A+

Архива 2019. година

Пријем за младе одбојкаше са Косова и Метохије

.

FF 3617

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез и помоћник градоначелника Новог Сада Александар Петровић уприличили су пријем у Градској кући за 50 деце са Косова и метохије, чланове 4 одбојкашка клуба из Штрпца, Липљана и Грачанице. Деца и млади бораве у Новом Саду где се такмиче на 10. јубиларном “Новогодишњем фестивалу одбојке” који траје до 29. децембра.

Пожелевши младим одбојкашима срдачну добродошлицу, покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез је рекао да је програмом Новогодишњег фестивала одбојке предвиђено одржавање такмичења у мушкој и женској конкуренцији на више терена уз учешће 100 екипа из Србије, бивших југословенских република и из читаве Европе.

Помоћник градоначелника Новог Сада Александар Петрoвић изразивши задовољство што на турниру учествују одбојкаши и одбојкашице из јужне српске покрајине Косова и Метохије рекао је да је новосадска одбојка у великој експанзији, јер је после дужег времена ОК “Војводина“ поново учесник најелитнијег клупског такмичења “Лиге шампиона” и зато Фестивал одбојке представља најбољу популаризацију овог атрактивног спорта.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK