A- A A+

Архива 2021. година

Обнова кошаркашког терена у Србобрану

.

23042021 Srbobran 01Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста посетио је данас Србобран, где је председнику Општине Радивоју Дебељачком уручио уговор у вредности од 1,1 милион динара за обнову кошаркашког терена у том граду. Баста је овом приликом са руководством Општине Србобран разговарао о даљем улагању Покрајинског секретаријата за спорт и омладину и те Општине у развој спорта.

"Заједнички ћемо у наредном периоду наставити са стратешким улагањем у спорт и са реализацијом добрих пројеката, који ће допринети унапређењу спортске инфраструктуре на територији целе општине Србобран", рекао је секретар Баста.

Радивој Дебељачки је нагласио да Општина Србобран веома добро сарађује са Покрајинским секретаријатом за спорт и омладину. Он је напоменуо да се обновом кошаркашког терена у Србобрану настаља санација спортских игралишта и места где се окупљају млади, те да ће на територији целе општине ићи у том правцу.

Секретар Баста и председник Дебељачки обишли су и Центар за спорт и туризам, где је са више од 800 хиљада динара заједнички финансирана набавка спортске опреме - татами струњача, џакова и лопти.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK