A- A A+

Одржана друга седница Oрганизационог одбора 8. Спортске олимпијаде школске омладине Војводине

.

IMG 1001Дана 3. априла 2018. године у сали 3 Скупштине АП Војводине, одржана је друга седница Организационог одбора  8. Спортске олимпијаде школске омладине Војводине (8.СОШОВ). Седницом је председавао  председник Организационог одбора, Покрајински секретар за спорт и омладину  Владимир Батез, који је након поздравних речи прешао на реализацију тачака из дневог реда.

 

Након усвајања записника са претходне седнице, у оквиру предложених тачака дневног реда, члановима Организационог одбора прво се обратио директор такмичења Бранко Вујовић, који је у оквиру свог излагања поднео извештај о реализованим активностима у периоду између две седнице и представио организациону шему за реализацију 8. СОШОВ-а.
У складу са својим овлашћењима директор такмичења је након тога Организационом одбору дао предлог за утврђивање висине новчаних надокнада лицима ангажованим на реализацији 8. СОШОВ-а. Након краће дискусије председник Организационог одбора је ставио на гласање поменути предлог, који је  једногласно усвојен.
У даљем раду седнице представник Града Новог Сада Властимир Мастиловић и Савеза за школски спорт Војводине Јасна Ђукић, упознали су чланове Организационог одбора са  својим предлозима финанијског плана као и неким од активности које у наредном периоду треба реализовати.

Након једноипочасовног рада и дефинисања задатака и активности које треба реализовати у наредном периоду, председник Организационог одбора Владимир Батез се захвалио свим присутнима и закључио седницу.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK