A- A A+

Одржана пета седница организационог одбора 8. Спортске oлимпијаде школске омладине Војводине

.

Дана 5. јуна 2018. године у Сали 3 Скупштине АП Војводине одржана је пета седница организационог одбора 8. Спортске oлимпијаде школске омладине Војводине.

Седницом је председавао  председник Организационог одбора, Покрајински секретар за спорт и омладину  Владимир Батез, који је након поздравних речи прешао на реализацију тачака из дневог реда.

Господин Батез је у свом излагању дао виђење и анализу организације 8. СОШОВ-а. Нагласио је да је у великом проценту 8. СОШОВ организован на заиста високом нивоу, да су сви они који су са стране посматрали могли да стекну утисак да се радило о врхунској организацији и сјајној спортској манифестацији. Такође је нагласио да смо сви ми који смо директно учествовали у организацији могли да сагледамо и другу страну и да уочимо и неке недостатке, од којих су неки решавани у току саме манифестације али је по њему било и неких који су у организационим смислу излазили из оквира договореног на Организационом одбору.

Владимир Батез је такође најавио и организацију завршне манифестације, на којој би се захвалили свима који су помогли и допринели да се 8.СОШОВ организује на најбољи могући начин, али и најавио састанак са Савезом за школски спорт Војводине у циљу додатних анализа које се пре свега односе на систем функционисања и организаовања школског спорт у АП Војводини и одређене недостатке који су били видљиви током 8.СОШОВ-а али и након пристиглих извештаја.

У складу са Дневним редом присутнима се након тог обратио директор 8.СОШОВ-а Бранко Вујовић, који је том приликом поднео извештај о реалзацији 8.СОШОВ-а. Извештај који је поднет је сачињен након прикупљања извештаја од свих координатора који су имали одређене задатке у оквиру организације СОШОВ-а.

Након поднетог извештаја и краће дискусије и образлагања појединих делова истог, извештај је усвојен од стране Организационог одбора.

У предлогу даљих активности председник Организационог одбора Владимир Батез је констатовао да се у наредном периоду уради следеће:

  • Реализује прикупљање мајици које су остале као вишак (у регионима) након СОШОВ-а, а да се након тог донесе и одлука коме ће исте бити додељене.
  • Да се панои по спортским гранама (који су остали након СОШОВ-а) доделе покрајинским гранским савезима задуженим за те гране спорта.
  • Да се сачини листа са предлогом за доделу Захвалница свима који су помогли организацију 8. СОШОВ-а.
  • Да се припреми листа са предлозима за израду Плакета – захвалница.

Да се ураде све припремне радње за организацију манифестације-свечаности поводом завршетка 8. СОШОВ-а, која ће бити организована у четвртак 14. јуна 2018. године са почетком у 12 00 ч. у Клубу посланика, Скупштине АП Војводине.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK