A- A A+

Новогодишњи коктел Фудбалског савеза Војводине

.

IMG 9658

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста присуствовао је традиционалном Новогодишњем коктелу Фудбалског савеза Војводине, на коме су уручена признања најистакнутијим колективима и појединцима у протеклој години.

Домаћини су, испред Фудбалског савеза Војводине, били председник ФСВ Драган Симовић и генерални секретар Миодраг Цвијић, а међу гостима је била фудбалска елита Војводине и Србије, на челу са замеником председника Фудбалског савеза Србије, Ненадом Бјековићем и генералним секретаром ФСС, Јованом Шурбатовићем.

Секретар Баста је поздравио госте и истакао одличну сарадњу са Фудбалским савезом Војводине, највећим покрајинским гранским савезом и изразио наду да ће следеће године сарадња бити још боља. Овом приликом, Баста је честитао фудбалској репрезентацији Србије на челу са селектором Драганом Стојковићем Пиксијем, пласман на светско првенство следеће године и на томе што су нацији вратили осмех на лице.

 MOS  OKS    RZZS    SSS     logo2     logo ssv    PZZS    esavezi2        eSavezi header     fond za evropske poslove CMYK