Стартовала трка „Novi Sad Business Run“

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста данас је у Новом Саду на Штранду поздравио учеснике трке „Novi Sad Business Run“, у којој учествује више од 2000 такмичара. Пожелевши такмичарима успешну трку секретар Баста је изразио задовољство што се број учесника у овој трци сваке године повећава. То значи, како је Баста нагласио, да запослени у компанијама имају изражену свест о томе да високу пословну продуктивност мора да прати  физичка спремност и добро здравље.

„Данас, на Светски дан здравља, са Штранда шаљемо поруку свим људима, да ма колико много обавеза имали морају да одвоје време за себе и за неку спортску активност која ће им пријати, јер је редовна физичка активност од непроцењиве  важности за очување здравља“, рекао је Баста.

Ова манифестација замишљена је као највећа спортско – пословна трка на 5 км у Србији, у којој учествују запослени из компанија, удружења, јавних предузећа, школа и факултета и других организација. „Novi Sad Business Run“ прва је од четири пословне трке у оквиру „Schneider Electric Serbia Business Run“, а домаћини наредних трка јесу Суботица, Ниш и Београд.