Атлетски савез Војводине прогласио најуспешније атлетичаре

Покрајински секретар за спорт и омладину Дене Баста присуствовао је данас свечаности Атлетског савеза Војводине поводом проглашења најуспешнијих атлетичара и атлетичарки за 2022. годину.

Секретар Баста уручио је признања најуспешнијим сениорима у 2022. години Ивани Вулети (АК Војводина, Нови Сад) и Ведрану Самцу (АК Срем, Сремска Митровица) , као и признање за најбољег тренера Горану Обрадовићу и председнику АК Војводина Душану Радојичићу за најбољи клуб.

Најуспешнија млађа сениорка је Тамара Милутиновић (AK Војводина) а млађи сениор је Славко Стевић (AK Срем). У категорији старијих јуниорки најуспешнија у 2022. години била је Адриана Вилагош (САК Сента), а старији јуниор Страхиња Радаковић (AK Војводина). Најуспешнија млађа јуниорка је Дуња Сикима (Банат, Зрењанин) , док је најуспешнији млађи јуниор Грегор Секулић (Маратон, Сомбор). У категорији старијих пионирки најуспешнија је била Mина Мијатовић (Борац, Клиса), а најуспешнији старији пионир Небојша Илић (Војводина). Најуспешнија млађа пионирка је Ксенија Мркела (Динамо, Панчево) док је најуспешнији млађи пионир Алекса Бајин (Пролетер, Зрењанин).