Проглашени најбољи спортисти општине Беочин

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста присуствовао је јубиларној двадесетој манифестацији проглашења најбољих спортиста општине Беочин.

Уз присуство великог броја званица, уручена су признања Спортског савеза општине Беочин најуспешнијим појединцима и спортским организацијама за постигнуте резултате у 2022. години.

Честитајући добитницима признања, секретар Баста је пожелео још много успеха у даљем раду на постизању нових спортских циљева, а овом приликом уручено му је специјално признање за помоћ у развоју спорта у општини Беочин.

За најбољег спортисту општине Беочин проглашен је Немања Јовановић из КБС Кунг фу Кик Бокс клуб БФЦ Беочин, а за најбољу спортискињу проглашена је Наталија Пролић из Џудо клуба „Цемант“.

У категорији најбољи пионир признање је додељено Синиши Миљићу, Џудо клуб „Цемент“ из појединачног спорта и Алекси Аћимовићу, Фудбалски клуб „Цемент“ из колективног спорта. Најбоља пионирка је Анђела Милинковић, КБС Кунг фу Кик Бокс клуб БФЦ Беочин из појединачног спорта и Милица Прекогачић, Одбојкашки клуб „Беочин“ из колективног спорта. Најбољи млађи кадет је Срђан Миљић, Џудо клуб „Цемент“. Најбољи кадет из појединачног спорта је Алекса Челиковић, Карате клуб „Цемент“, а из колективног спорта је Душан Прекогачић, Кошаркашки клуб „Беочин“. За најбољу кадеткињу из појединачног спорта проглашена је Николина Хаџић, КБС Кунг фу Кик Бокс клуб БФЦ Беочин, док је из колективног спорта то признање понела Анастасија Крагић из Одбојкашког клуба „Беочин“. У категорији најбољи јуниор из појединачног спорта проглашен је Велимир Косовић, Џудо клуб „Цемент“ а из колективног спорта Ђорђе Шкамла, Фудбалски клуб „Цемент“. Најбоља јуниорка је Јована Стјепановић, Џудо клуб „Цемент“ из појединачног спорта и Ана Кнежевић, Одбојкашки клуб „Беочин“ из колективног спорта. У категорији најбољи сениор из појединачног спорта признање је добио Срђан Антељ, Џудо клуб „Цемент“, а из колективног спорта Немања Зекић, Кошаркашки клуб „Беочин“. За најбољу сениорку проглашена је Ирена Анђушић из Рукометног клуба „Беочин 1954“.  Признање за најбољег тренера додељено је Бојану Црепуљи, Беочински стонотениски клуб „Раднички 1972“.  Најуспешнији спортски колектив из појединачног спорта је Џудо клуб „Цемент“, а из колективног спорта ово признање понео је Беочински стонотениски клуб „Раднички 1972“.